Акција!

ISOMAT AK-T 33 cena 25kg

499,00 рсд

Категорија:

Опис

Cementni lepak za termoizolacione ploče. Obezbeđuje jaku adheziju, elastičnost i otpornost na vlagu.
Boja: siva
Pakovanje: dzak 25kg

Isomat AK-T33

Isomat AK-T33 u kombinaciji sa malterima Marmocret Plus i Marmocryl koristi se kao sistem za spoljašnju termoizolaciju objekata. Pogodan je za lepljenje termoizolacionih ploča od polistirena na fasade.

Uputstvo za upotrebu

Podloga mora biti očišćena od prašine, masnoća, boja, trošnih materijala, itd. Preporučljivo je da se podloga nakvasi pre nanošenja materijala.

Isomat AK-T33 se postepeno dodaje u vodu uz konstantno mešanje sve dok se ne dobije jedinstvena homogena smesa. Za mešanje se preporučuje mikser sa niskim brojem obrtaja. Smesu ostaviti 10min, a potom ponovo promešati. Na glatkim podlogama lepak se preko termizolacione ploče razvlači nazubljenom gletaricom kako bi se ravnomerno naneo preko cele površine. Na grubim površinama lepak se nanosi po obodima termoizolacionih ploča i na pojedinim mestima u sredini ploče. Nakon toga, ploča se fiksira pritiskanjem na željeno mesto.

Isomat AK-T33 sadrži cement i sa vodom reaguje alkalno, tako da je klasifikovan kao iritant. Veoma porozne površine, kao što su gasbeton, gips-ploče, ploče od iverice i slično, pre svega moraju biti premazane Uniprimer akrilnim prajmerom. Pažljivo proučite upozorenja i savete o bezbednosti, ispisana na pakovanju.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „ISOMAT AK-T 33 cena 25kg“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *